Snapchat'te Shazam'dan Nasibini Aldı!

Sevilen bir ağ olan Snapchat son güncellemesiyle Shazam güncellemesine kavuştu.

Anlık fotoğraf ve video paylaşımı yapmakla popüler olan Snapchat daha sonra elinizde bulunan medya dosyalarını da paylaşmanıza izin verdi. Bu güncellemeden sonra Instagram'ın Story özelliği gelince biraz Snapchat'in papucu dama atıldı. Snapchat'te boş durmayıp güncellemeleriyle kullanıcılarını kazanmak istiyor. Shazam entegrasyonunu aktif hale getiren Snapchat kullanıcıları bu güncellemeye kavuşmak için uygulamalarını güncellemeleri gerekiyor. Gençlerin vazgeçilmez uygulamalarından biri olan Snapchat'in yeni güncellemesiyle artık ullanıcılar çalan müziği Snapchat üzerinden kolay bir şekilde ulaşabilecek.

Snapchat'te Shazam Nasıl Çalışır?

Snapchat uygulamasına girdikten sonra ekrana uzun bir süre basılı tutup otomatik olarak Shazam'ı devreye sokup ortam seslerini dinletip şarkıyı bulup ardından Snapchat size uyarı gelecektir. Sizin ortamda dinlediğiniz şarkıyı bulunca şarkı bilgisi seçeneğine dokunup Youtube üzerinden yahut Spotify üzerinden hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Snapchat üzerinden bulduğunuz şarkıların geçmişine de Ayarlar > Shazam adımlarını takip ederek ulaşmanız mümkün. Instagram'ın canlı yayın özelliğini aktif etmesi an meselesi iken Snapchat'in de boş durmaması gerekiyor.

Peki siz Snapchat'in yeni güncellemesini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.