Chrome'da Gizli Sekme'de Kayıt Tutmak Artık Mümkün!

Google'ın internet tarayıcı Google Chrome bilindiği gibi artık pek çok kullancı tarafından kullanıcılıyor.Chrome'un gizli sekmeleri de artık kayıt altına alınabilecek!

Bilindiği gibi kullanıcıların internette rahatça dolaşması için interent tarayıcılarına ihtiyaçları var. Günümüzde pek çok kişinin kullandığı internet dolayısıyla internet tarayıcılarının elbette ki en önemlisi Google'ın internet tarayıcısı Google Chrome. Kullanıcıların severek her platformda kullandığı internet tarayıcısı Google Chrome'un bilindiği gibi Gizli Mod özelliği pek çok kullanıcı tarafından kullanılıyor ve kullanıcılar bu sayede gezdikleri sayfalar kayıt altına alınmıyordu.

Anne - babalar açısında büyük sorun olan bu durum Chrome'a gelen Off the Record History eklentisi ile ortadan kalkıyor. Chrome'a gelen bu eklenti sayesinde kısa dönemli bir geçmiş dosyası yaratan eklenti kullanıcının tarayıcıyı kapatması halinde bu dosya da kendi kendine yok oluyor.

Eğer siz de Chrome'un Gizli Mod özelliğin sıkça kullanıyor ya da sizinde misafir kullanıcnız varsa Off the Record History eklentisi işinize yarayabilir. Eklentiyi bu adresten indirebilirsiniz.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?