Facebook Messenger'da Gizli Oyun!

Facebook mesajlaşma uygulaması olan Facebook Messenger'a artık oyunlar eklemeye başlamıştı. Facebook Messenger'da yeni bir gizli oyun ortaya çıktı!

Facebook'un mesajlaşma uygulaması bilindiği gibi hergün yeni bir özellikler karşımıza çıkıyor. Facebook Messenger bilindiği gibi artık başlı başına bir uygulama. Facebook bugün yaptığı bir açıklamayla Messeger servisine "gizlemiş" olduğu yeni bir oyunu duyurdu. Bilindiği gibi Facebook, Messeger uygulamasına ilk olarak Basketbol uygulamasının ardından futbol oyunu eklediğini açıkladı.

Bilindiği gibi 2016 yılında futbol severler Copa America ve Euro 2016 ile futbola doyuyor. Futbol severlerin bu heyecanı Facebook'u da sardı. Bilindiği gibi daha önce NCAA play-off maçları için basketbol oyunu ile karşımıza çıkan Facebook'un bu iyi önemli turnuva için bir futbol oyunu elbette ki bekleniyor. Ancak Facebook bu oyunu gizli olarak ekledi.

Facebook'un Messenger uygulamasına getirdiği bu oyun tıpkı Basketbol oyunu gibi bir emoji ile başlıyor. Messenger üzerinden sohbet ekranından arkadaşınıza futbol emojisi gönderdiğiniz anda futbol oyununu da başlatmış oluyorsunuz. Messenger'ın bu yeni oyunun amacı ise topu yere düşürmeden sektirmeye çalışmak. Messenger'ın bu oyununu oynamak için Facebook Messenger'ın son sürümünü yeklemen gerekiyor.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?