DOOM Oyununun Müziklerinde Masonik İzler!

DOOM oyunları her zaman gizli sembollari ile gündeme gelmiştir. DOOM'un yeni oyunu da bu adeti bozmadı ve benzer gizli mesajlarla geldi! İşte tüm detaylar!

DOOM'un yeni oyunu bilindiği gibi birkaç hafta önce Bilgisayar, Xbox One ve PlayStation 4 kullanıcıları için satışa çıkmıştı. Oyunun çıkışının üzerinden çok vakit geçmeden oyunun diğer DOOM oyunlarında olduuğu gibi masonik güçler, şeytani güçler ve diğer gizli mesajlar içerdiği belirlendi.

DOOM'un yeni oyunu gerek grafiği gerekse hikayesi ile eleştirmenler tarafından çok beğenilmiş ve kullanıcılar tarafından da büyük ilgi görmüştü. DOOM oyununun müziklerinde imzası bulunan Mick Gordon'un müziklerinde spektrogram kullanılarak oynatıldığında yukarıda çok ilginç semboller beliriyor.

Bu durum ilk olarak bir Reddit kullanıcı olan Tomcb tarafından ortaya çıkarıldı. DOOM'un yeni oyun müziklerinde bu şekilde pentagram ve 666 rakamı gibi pek çok satanik sembollere yer verilmiş. DOOM oyunun sevenler bunu severek karşılasa diğer oyun severler bu duruma tepki ile yaklaşıyor.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?