Dünyanın En Zeki Adamından Kafa Açmayı sağlayan Reçete!

Dünyanın en yüksek ikinci IQ'suna sahip olan Rick Rosner, güne nerdeyse 50 hap besin takviyesi ile başlıyor...

Normal bir insanın IQ'su 100 civarında ike 192 ile dünyanın dahiler listesinde 2'inci sırada yerini alan Rosner sağlığına gereğinden fazla önem veriyor ve günde 5 ayrı spor merkezzine gidiyor.

Kendisine özgü hazırladığı besin listesi ile güne başlayan Rosner hazırlamış olduğu karışımların kimya bilip bilmemekle alakasının olmadığını ve kimya dersinden çok zor geçebileceğini söyledi. Şimdiye kadar bar güvenliği, striptizcilerin olduğu yerlerde çalışan Rosner doktorluk geçmişi olmamasına rağmen kalhvaltıdan önce hazırladığı 50^ye yakın kapsülü yutaraj güne başlamakta.

Rosner'in iddiasına göre;Omega 3 ve bebek aspirinin hayatında çok önemli bir yere sahip olduğunu ve Omega 3’ün kötü katı yağlar yerine alınması gereken yararlı yağlar olduğunu, yarım -yani bebek- aspirinin ise her gün alındığında ömrünüzü uzattığını söylüyor. Kahvenin ‘işe yaradığından emin olduğum tek kafa ilacı’ olduğunu söyleyen Rosner, "Elbette beni daha zeki yapmıyor ama beni daha dikkatli yapıyor. Yaklaşık 2 buçuk yıl önce içmeye başladım. Eskiden iş yerinde akşam üstü uykum gelirdi ama artık gelmiyor kahve sağ olsun" diyor.

Eklemleri için glukozamin ve kondroitin, karaciğerini sağlam tuttuğu için S-Adenosil metiyonin, yaşlılığı önleyen astragalus (kartal pençesi) gibi takviyeler aldığını söyleye Rosner’ın listesi, aşağıdaki maddelerle uzayıp gidiyor:

Zerdeçal
Pirasetam
ToCoQ10
N-asetil sistein
L-karnosin
Metilen mavisi
ALA ve asetil L-karnetin
D3 vitamini
Selenyum ve Gama E içeren E vitamini
Likopen
Fosfatidilserin
Kuversetin ve bromelayin
TMG (trimetylglycene)
Kalsiyum
Benfotamin
DMAE
Mangostan/pomegranat/noni kompleksi
K vitamini
At kestanesi
Amino-guanidin
Santrofenoksin
Cognitex
Vinposetin (zaman zaman)

Siz reçetede bulunan hangi besinleri sıkça tüketiyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.