Exchange Servisi Artık Gmail'de!

Popüler Gmail servisi yeni güncellemesiyle beklediği desteğe sonunda kavuştu.

Google'un popüler Gmail servisinin beklediği o destek sonunda geldi. Android cihazlar için güncellenen Gmail'e Exchange desteği eklendi. iPhone ve iPad kullanıcıları ise bu güncellemeden faydalanmak için bir süre bekleyecek. Google herkesin Gmail kullanabilmesi adına son zamanlarda yapabileceği herşeyi yapıyor. Outlook ve Yahoo servislerine destek verdikten sonra şimdi de Exchange'ye destek veren Google bu sayede herkesin Gmail servisini kullanmasını sağlayacak nitelikte adımlar atıyor.


Bütün mailleriniz tek bir yerde toplansın istemez misiniz? Gmail'in resmi Twitter hesabından duyurulan bu yenilik kullanıcıları gerçekten sevindirecek. Artık Exchange hesabınızı Gmail üzerinden rahatlıkla kullanabileceksiniz. Bu sayede tüm hesaplarınızı tek bir yerde kontrol altına alabileceksiniz.

GmailBütün mailleriniz tek bir yerde. Exchange hesaplara destek veren güncelleme Android Gmail uygulamasına sunuluyor" tweetini atan Twitter Android Gmail'in bu desteğini resmen duyurdu. Android cihazınızda Gmail uygulamanızı güncelleyerek bu yenilikten faydalanabilirsiniz.

Peki siz Exchange desteğinin Gmail'e gelişini nasıl buluyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.