Facebook Hikayeler Masaüstüne Geliyor!

İnsanlar Facebook Hikayeler özelliğini kullanmıyor olabilir, ancak sosyal paylaşım ağının bu özelliği bir sonraki platforma genişletmesini engellemiyor.

Facebook Stories artık masaüstü cihazlarda mevcuttur. İlk önce, TechCrunch'da Sarah Perez tarafından görülen Facebook, TNW'yi doğruladı. Özelliği mobil olmayan kullanıcılar için test ettiğini söyledi. 'Hikayeler', Snapchat'ta mükemmel bir özelliktir. Instagram'da daha da iyi. Ancak, günlük yaşamımızın kısa metrajlı katalogunun yakalanamadığı bir yer Facebook'tır. Anlaşılabilir; Facebook artık gerçek zamanlı olarak sapladığımız yer değil.

Messenger veya Whatsapp hakkında gerçek zamanlı sohbetlerimiz var ; En yakın arkadaşlarımıza fotoğraflar, video ve kişisel mesajlar göndermek için Instagram veya Snapchat'ı kullanıyoruz. Sosyal olanağı yakalayan Facebook, eskisi kadar hayatımızda olmayacak ki hikayeler özelliği pek rağbet görmüyor.

Bunun sadece bir test olduğunu hatırlamaya değer. Özelliğin masaüstüne geleceğine dair bir garanti bulunmamaktadır. Ve çoğu diğer Facebook özellikleri gibi, daima kullanmama seçeneği vardır.

Ama yine de merak ediyor insan neden? Farklılaşma mı? Olabilir. Masaüstünde yokolan Hikayeler özelliğine sahip tek sosyal ağ. Snapchat, bir bütün olarak yalnızca mobil cihazlar. Instagram'ın bir masaüstü sitesi var hikayeleri de görüntülüyor. Şimdi bu özellik Facebook'un masaüstü versiyonuna da gelecek gibi görünüyor.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.