Nokia 8'den Canlı Fotoğraflar!

HMD'nin amiral gemisi Nokia 8 yakın zamanda açığa çıkacak. Peki telefon nasıl olacak?

HMD'nin amiral gemisi olan Nokia 8'in 16 Ağustos'ta açığa çıkması gerekiyor, bu da amiral gemisi hakkında bilmek gereken her şeyi öğrenmenin çok vasıtlı olduğu anlamına geliyor. Telefonun neye benzeyeceğini zaten biliyoruz ve neyin altında olduğuna dair oldukça fazla şey biliyoruz.

Açıklığa kavuşturulması gereken bir husus, Nokia 8'i güçlendirecek olan yazılım. Ayrıca, amiral gemisinin Zeiss optiği ile birlikte geleceğini biliyoruz ancak kamera kullanıcı arayüzü bazı tüketicilerin beklentileri üzerine çıkmayabilir. HMD geçtiğimiz günlerde Lumia Camera patentini Microsoft'tan devraldı.

Nokia akıllı telefonlarına geçene kadar biraz zaman alacak. Ve şu' Nokia 3 , 5 ve 6'ya önceden kurulmuş olan mevcut kamera kullanıcı arayüzü kusursuz olmaktan uzak olmaktan oldukça talihsiz. Nokia 8 kamera uygulamasının birkaç fotoğrafı, akıllı telefonun diğer Nokia, Android telefonlarıyla aynı UI'yı çok küçük değişikliklerle karşıladığını onaylıyor; çünkü bu, daha gelişmiş bir snap shooter içeriyor.

Görünüşe göre, Nokia 8 üç kamera moduna sahip olacak: RGB, Çift Kamera ve Mono. Kullanıcılar resim çekmeden önce hangi kamerayı kullanmak istediklerini seçebilirler: Ana kamera, Çift Kamera ve Öne bakan kamera. Nokia 8, mükemmel bir kamera kullanıcı arayüzünden daha düşük bir seviyeye sahip olsa bile, Lumia Kamera uygulaması her Android cihazı üzerinde çalışacak şekilde yeniden adlandırıldı ve optimize edildiğinde HMD muhtemelen onu güncelleyecek.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.