Galaxy Note 8 Ertelenebilir!

Galaxy Note 8 New York'ta bir Samsung Unpacked etkinliğinde 23 Ağustos tarihinde başlatmak için ayarlanır ama aslında telefon satın almak için beklemek gerekebilir.

Yaklaşan ve çok beklenen Samsung Galaxy Note 8 ile ilgili çok sayıda bilgi , tasarımı, özellikleri ve duyuru tarihi de dahil olmak üzere son bir hafta içerisinde sızdırıldı. Bugün, Galaxy Note 8'in yayınlanma tarihi sızdırıldığı için yeni cihazın raflara ne zaman başlayacağını öğrendik.

Galaxy Note 8 hakkında son bir kaç günde telefon çok sayıda sızıntı ve söylentiye maruz kaldıklarından dolayı geriye kalan hiçbir şey kalmadı. Tipster Evan Blass Not 8'in tüm özelliklerini bile açıklamıştı. Telefonun 23 Nisan'da ağustosta açılması bekleniyor ve telefonun 15 Eylül'de mağazalara çarpacağı yönünde haberler var.

Ancak görünüşe göre telefon biraz ertelenmeye maruz kalacak. Note 8 ön sipariş tarihleri hala sır olarak kalıyor. Söz konusu iddiayı analistler ortaya attı. Samsung'un Note serisinin yeni modelini 15 Eylül tarihinde piyasaya sürecek. Söz konusu bu durumun cihazın o tarihte çıkabileceği beklentisini oluşturdu.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.