Google, Android O'yu Gelecek Hafta Sunacak!

Google geçtiğimiz günlerde , Android O (Android O'nun en üst özellikleri ) olarak adlandırılan Android'in bir sonraki iterasyonunun geliştirici önizlemesini açıkladı.

Kaynaklar, Mountain View devi önümüzdeki hafta Android O'nın nihai sürümünü açıklayabileceğini iddia etti. Sırasıyla Haziran ve Temmuz ayı içinde üçüncü ve dördüncü geliştirici önizleme başlatılması ardından, Google önümüzdeki günlerde Android O başlatmak için elbette üzerindedir. Bu Android'in son sürümü 2017 yılının üçüncü çeyreğinde açılacak belirtiyor yetkilinin Android Programa Genel Bakış, listelenen zaman çizelgesi doğrultusunda yatıyor.

Android Police David Ruddock'a göre, Android'in bir sonraki sürümü Pixel akıllı telefonlarını önümüzdeki hafta tanıtılabilir. Android O resmi önümüzdeki hafta gelecek ve ilk önce Pixel cihazları gelebilir. Güncellemenin geliştirici baskısından yapılan kapsamlı testlerden dolayı, hataların çoğu, yapının son sürümünün önümüzdeki hafta en kısa sürede hazır olması gerektiğini ortaya çıkardı. Beklendiği gibi, güncelleme öncelikle Google Pixel ve Google Pixel XL'e yayılacak ve cihazlar Project Trebble ile diğer cihazlara da gelecek.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.