Facebook Messenger'a Şifreleme Özelliği Geliyor!

Facebook Messenger'da son zamanların popüler güvenlik önlemlerini sağlayan uctan uca şifreleme özelliği geliyor...

Facebook her zaman yaptığı güncellemeler ile gündemde kalmayı başarıyor. son zamanlarda güvenlik önlemlerini sağlamak için çalışmalar yapan Facebook Messenger'a sifreleme özelliğini getiriyor. Sosyal paylaşım platformu olan Facebook bakalım yeni özelliğini kullanıcıları beğenecek mi?

İlk olarak yenilenen güncelleme WhatsApp'ta karşımıza çıkmıştı. WhatsApp'ın uctan uca şifreleme özelliğini birçok kullanıcı beğenmiş olmalı ki Facebook Messenger'da bu özelliğe yer verildi. Uçtan uca şifreleme özelliği ile iki taralı konuşmalarınız şifreleniyor ve kötü amacla kullanmak isteyenler mesajlarınıza ulaşamıyor.

Güncelleme içinde yer alan süreli mesaj özelliği ile ne kadar dikkat çekici olsa bile Line'da bu özellik daha öncedende yer alıyordu. Facebook'un stratejisi en çok kullanılan en sevilen özellikleri Facebook Messenger'a getiriyor. 5 saniyeden başlayan ve 1 güne kadar uzayabilen bir zaman ayarı bulunan bu gizli konuşma özelliği ile yazıştığınız kişilerden mesaj geldiği zaman, eğer ekran kilit sırasındaysa ekran üzerinde ''Biri sana mesaj gönderdi.'' yazısı çıkıyor.

Siz Facebook Messenger'ın özelliklerini nasıl buluyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.