Galaxy Note 7 ile Bu Kez Fena Dalga Geçtiler!

Samsung'un piyasaya sürdükten sonra talihsiz olaylar yaşadığı amiral gemi modeli olan Galaxy Note 7 bu kez GTA 5'e konu oldu.

Tam anlamıyla bu konuda zor günler yaşayan Samsung'a bir darbe de GTA 5 hayranları tarafından geldi. Oyun içerisinde silah dükkanına gittiğiniz de artık tehlikeli bir patlayıcı olarak Galaxy Note 7'yi satın alabiliyorsunuz. Bildiğiniz üzere Note 7 Samsung'u inanılmaz zor duruma koydu. Bu krizden kurtulmak için Samsung bildiğiniz üzere satılan telefonların iadesini kabul etti. Ayrıca kullanıcılara yeni seriyle değiştirme fırsatı da verdi. Telefonları toplatan Samsung bu konuyla ilgili uzun uğraşlar verdi. Samsung her ne kadar bunun için çabalasa da artık dillere düşmüştü. Telefon karikatürlerine konu olan bir hale geldi. Ancak bu kez GTA 5'te karşımıza çıktı.

Michael silah dükkanına gittiği zaman artık bomba rafından Note 7'yi sipariş edebiliyor. Ardından oyun içerisinde bir bomba olarak bunu kullanarak şehri birbirine katıyor. GTA 5'e eklenen yeni modla birlikte Galaxy Note 7'nin de oyun içerisine dahil olması tam anlamıyla bir trajikomedi.

Peki siz Galaxy Note 7'nin tehlikeli bir patlayıcı olmasını nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.