Facebook'a Tinder Özelliği Geliyor!

Facebook, online çöpçatanlık uygulaması Tinder'e benzeyen bir özelliği denemeye başladı...

Snapchat'e kafayı takan Facebook bu seferde çöpçatanlık uygulamasını mı kafaya taktı. Snapchat'ın bütün özelliklerini entegre eden Facebook'un yeni hedefi Tinder oldu. Fakat Facebook, online çöpçatanlık uygulaması Tinder'dakine benzeyen bir hizmet için çalışmalara başladı.

Motherboard'dan Jacob Dube tarafından fark edilen özellik ile sosyal medya devi kullanıcılarına arkadaş olabilecekleri kişileri önerecek. Şu anda deneme aşamasında olan özellik pek çok kullanıcının kullanımına sunuldu. Belirli bir kitle üzerinde denenen özellik kapsamında bazı kullanıcılara bildirim gönderen Facebook, bu kullanıcılara arkadaş önerilerinde bulunmaya başlıyor.

Sitenin bu adımı kullanıcılarının Facebook'ta geçirdiği süreyi artırmak için yaptığı düşünülüyor. Ancak ABD basınında yer alan haberlere göre, sosyal medya devinin nihai amacı platforma bir çöpçatanlık özelliği eklemek de olabilir. Facebook, Şubat ayında Discover People isimli bir özelliği kullanıma sunarak kullanıcıların daha fazla kişiyle arkadaş olmasının önünü açmıştı.

Siz Facebook'un Tinder'e benzeyen özelliğini beğendiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.