Facebook'ta Canlı Yayında İntihar Etti!

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde yaşayan 22 yaşındaki Erdoğan Ceren Facebook'un canlı yayın uygulaması üzerinden intihar etti. İşte Detaylar...

Erdoğan ismindeki bir kişi bugün öglen saatlerinde av tüfeği ile intihar etti. Facebook'un canlı yayın uygulamasını kullanarak intihar eylemini gerçekleştiren Erdoğan şöyle dedi: “Aşkımız destan yazacaktı, Hani gözler ağlamayacaktı, şimdi söyle gidiyor musun yar, ellerim sensiz yanacak mı” şeklinde bir dörtlük ve arkasından ‘Canım ablam ve yeğenim’ yazılı iki fotoğraf paylaşan Erdoğan Ceren, sonrasında Facebook’un canlı yayın uygulamasını açtı. elinde av tüfeği bulunuyordu'Onun için öleceğime kimse inanmadı diyerek karnına dayadığı tüfeğin tetiğini çekti.

Ateş ettikten sonra ekran karardı. Daha sonra yaşadığı eve gelinerek cansız bedenii buldular. Ceren'in yakınları olay ekiplerine bildirdikten sonra şanssız genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Anlaşıldığı üzere gen adam bir kız için intihar eylemini gerçekleştirmiş bulunuyor. Videoyu paylaşmadık isterseniz Google'dan görebilirsiniz.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.