Facebook'tan Ücretsiz Wi-Fi Bul Özelliği!

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında yalnızda bazı ülkelerde aktif olan Wi-Fi Bul özelliği Facebook tarafından genişletiliyor. Peki Facebook Wi-Fi Bul özelliği nedir?

2 milyar kullanıcısının simgesel hedefine ulaşmak isteyen dünyanın en büyük web sitesi ve uygulaması olan Facebook, bünyesine her geçen gün yeni bir özellik eklemek için mücadele ediyor. Çünkü rakiplerine yenik düşmek istemiyor. Muhteşem sayılarıyla yetinmek istemeyen firma buradaki büyümesinin internete bağlantılı olduğunu bildiği için şimdilerde Wi-Fi bul özelliğini genişletmeyi hedefliyor.

Çevrenizde yakınlarda ücretsiz kamuya açık Wi-Fi noktaları bulmanıza yardımcı olacak olan Facebook bu özelliğiyle birlikte hem Android ve iOS cihazlarda aktif olacak. Bu özellik hücresel verilerin zayıf olduğu alanlarda etkili olacak. Bugün Facebook, hem iOS hem de Android cihazlarında dünya genelinde kullanıcıların "Wi-Fi Bul" özelliğine erişim kazanacağını duyurdu.

Kullanıcılar Wi-Fi bul özelliğini kullanarak yakın yerlere göz atabilir bununla birlikte ücretsiz internet hizmeti veren işletmelerin çalışma saatlerine ve onlarla ilgili ayrıntılara ulaşabilir. Wi-Fi şebekelerini listelemek için kullanılan bir araç, Facebook'un yalnızca mobil bağlantı olanağı sağlayan kullanıcılara yardımcı olması için verdiği tek çaba. Facebook, "Find Wi-Fi" nin iPhone ve Android üzerinden küresel olarak kullanıma girdiğini belirtti.

Peki siz Facebook'un bu yeni özelliği için ne düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.