FIFA 17 Açıklandı!

Bir süredir adından sıkça söz ettiren FIFA 17 resmi olarak duyuruldu işte tanıtım tarihi ve detayları...

FIFA 17'nın en çok heyecanlandıran açıklamasından biri Battlefield seisinin yapldığı Frostbite oyun motoruna geçiş yapacağını duyurdu. Yaptığı açıklamada anlaşıldığı üzere oyunun grafiklerinde artış olacağı futbolcuların yüz tasarımıyla özellikle ilgileneceği tahmin ediliyor.
Frostbite'ın getireceği yenilikler EA tarafından açıklanmış: FIFA 17'nin oyun motorunun oyuncuları oyunun gerçek hayattaki aksiyon gibi sürükleyici ve gerçekçi olarak futbol oynamanın hazzına varacaklar. Anlaşıldığ üzere futbol severlere maç içerindeki duyguları ve etkileşimlei hissettirecek bir oyun gelmesi muhtemel.

James Rodrigez, Real Madrid, Chelsea, Anthony Martial, Hazard ve Brussia Dortmund'dan Marco Reus ile birebir çalışan EA yetkilileri bu oyunculardan aldıkları verilele daha gerçekçi bir oyun sunmayı hedefliyor. FIFA 17 içeisinde birçok yenilik içerecek ve PC, Xbox 360, PS4 ve Xbox One platfomları için 27 Eylül'den iibaren piyasaya sunulacak. Ayrıca gene aynı tarihlerde Ultimate Team kullanıcılarına özel olarak Deluxe versiyonuda piyasada olması bekleniyor.

Peki siz FIFA 17'yi bekliyor muydunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.