Sony Xperia E5 Modelini Tanıttı!

Sony son zamanlarda tanıttığı akıllı telefonlara bir yenisini daha ekliyor. Japon teknoloji devi Sony uzun süredir hakkında haber yapılan Xperia E5 modelini tanıttı!

Japon teknoloji devi Sony bilindiği gibi artık akıllı telefon pazarına daha fazla önem veriyor. Sony'nin uzun süredir sızdırılan akıllı telefon modeli Sony Xperia E5 artık resmiyet kazandı. Sony'nin Xperia E5 modeli uygun fiyatlı olmasıyla ön plana çıkıyor.

Xperia E5 modeli 5 inç büyüklüğünde HD çözünürlüğünde ekranla geliyor. Sony'nin yeni Xperia E5 modeli gücünü 1.3 GHz hızında çalışan MediaTek MT6735 işlemciden alıyor. 1.5 GB RAM ile gelen E5 'te Mali- T720 grafik işlem birimi bulunuyor. Sony'nin giriş seviyesi akıllı telefonu 13 megapiksel çözünürlüğünde ana kamera ve 5 megapiksel çözünürlüğünde selfie kamerasıyla geliyor. 16 GB dahili depolama alanı sunan Xperia E5 ayrıca 2.700 mAh kapasitesinde batarya ile geliyor.

Sony'nin Xperia E5 modeli diğer özellikleri ile dikkat çekiyor. Çift SIM kart desteği, NFC, Bluetooth 4.1 ve LTE CAT 4 modemi bulunan Xperia E5 Google'ın Android 6.0.1 sürümüyle geliyor. Avrupa'da 199 Euro gibi düşük bir fiyata satışa sunulan Xperia E5'in Türkiye çıkış tarihi ve fiyatı açıklanmadı.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?