Forbes: LG G6'da Snapdragon 835 Olmayabilir

Forbes'in hazırladığı rapora göre LG G6 resmen Dünya Mobil Kongresi'nde tanıtılacak olup Mart ayında piyasaya sürülecek.. Ama bir eksikle..

Söz konusu yeni rapora göre LG, Qualcomm'un yeni Snapdragon 835 işlemci ile güçlendirilmiş olmayacak. Bunun yerine geçen yılki Snapdragon 821 işlemcisine yer verecek. Forbes, Snapdragon 835'e LG'nin yer vermeyeceğini belirtiyor çünkü Galaxy S8'in amiral gemisi telefonu için kullanılacak olup diğer üreticiler için "ulaşamayacak" hale getirildiğini öne sürüyor.

Yayınlanan rapora göre Galaxy S8, 14 Nisan'da Güney Kore'de piyasaa çıkacak. Görünüşe göre LG ile başlayan bir rekabet başlayacak. Samsung rakiplerinin çoğu Nisan ayından önce ileri teknoloji telefonları piyasaya sürmek istiyorlarsa diğer işlemcilere güvenmek zorunda kalıyorlar. Tüm bu iddialar Forbes'e ait. Elbette ancak tanıtımı gerçekleştiği zaman bunların doğruluğunu öğrenebiliriz.

Bildiğiniz gibi, Qualcomm Samsung ile işbirliği içinde Snapdragon 835 geliştirdi . Bu tür Samsung, bir sonraki nesil amiral gemisi ahizesi için arz sıkıntısı yaşamayacağından emin olmak için Samsung'a yetki veriyor ve dolayısıyla diğer şirketler bu durumdan etkileniyor.

LG'nin suya dayanıklı geniş bir ekrana sahip olması bekleniyor. Tasarımıyla bu yıl farklılık yapması beklenen telefon sizce daha hızlı Snapdragon 835 yerine Snapdragon 821 yonga setine mi yer verecek? Fikirlerinizi yorumda paylaşabilirsiniz..

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.