Freedom 251'in Kurucusu Tutuklandı!

Fredom 251, 4 dolarlık fiyat etiketi ile dikkatleri üzerine çekmişti, fakat Android telefon Fredom 251'in kurucusu dolandırıcılıktan tutuklandı...

Fredom 251 bildiğiniz üzere uygun fiyatlı telefon satışı ile gündeme bomba gibi düştü. Sadece Hindistan'da piyasaya çıkan Fredom 251 ucu fiyatı ve özellikle ülkenin piyasına bakacak olursak düşük gelirli kesimler tarafından büyük ilgi gördü. Ancak Fredom 251 için işlerin yolunda olduğunu söylememiz mümkün değil.

Freedom 251'in üretici şirketi Ringing Bells'in kurucusu olan Mohit Goel, son zamanlarda sahtecilik iddiaları nedeniyle göz altına alınmıştı. Mohit Goel bir dağıtıcı şirketin şikayeti üzerinde başlatılan soruşturma sonucunda bugün tutuklandı.

Polis raporunda; The Fredom 251'i üreten şirketin siparişlerini karşılamadığı ve aynı zamanda müşterilerini ölümle tehdit ettiği belirtildi. Şirket 45.000 dolar tutarında cihaz sipariş eden dağıtıcı şirket, siparişlerinin karşılanmadığı gibi ailesinin ve kendisinin ölümle tehdit edildiğini söyledi. Motih Goel'in ne kadar tutuklu kalacağı henüz bilinmiyor.

Sizce bu tutukluluk süresi uzatılmalı mı?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.