Galaxy S8'in Özellikleri Netleşti!

Samsung'un yeni amiral gemisi telefonu Galaxy S8'in özellikleri nihayet netleşti. Galaxy S8'in özellikleri ve çıkış tarihi sızdırıldı...

Samsung'un yeni amiral gemisi telefonu Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus Mart ayında görücüye çıkacak. Geçtiğimiz günlerde çıkış tarihi netleşen Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın şimdide özellikleri karşımızda. İki telefon arasında yalnızca ekran farkı olması bekleniyor.

Galaxy S8 özellikleri nasıl olacak?

Sızıdırılan görsele göre Galaxy S8; 5.8 inç büyüklüğünde kıvrımlı ekrana sahip olacak. Bu ekranın 5.6 inç kadar olan bölümü kullanılabilecek. QHD+ Super AMOLED ekran ile gelecek olan Galaxy S8, kamera konusunda da oldukça iddialı. Galaxy S8'in arka kamerası 12 Megapiksel çözünürlüğünde dual pixel teknolojisine sahipken ön kamerası ise 8 Megapiksel çözünürlüğünde olacak.

4GB RAM ve 64 GB dahili depolama birimi ile gelecek olan telefonda microSD kart sayesinde artırılabilir hafıza seçeneği de sunulacak. Wireless şarj özelliğine sahip olan telefonun kutu içeriğinden AKG'nin üretmiş olduğu kulaklık da çıkacak. Galaxy S8'in en güncel Android sürümü Android 7.1.1 Nougat ile gelmesi bekleniyor.

IRIS yani göz tarama özelliğinin yer alacağı telefonda; güvenlik Samsung Knox ile sağlanacak. IP68 sertifikası sayesinde suya ve toza dayanıklı olacak olan Galaxy S8'in işlemci alanındaki belirsizlik hala sürüyor. Ancak Galaxy S8'in Snapdragon 835 ve Exynos 8895 olmak üzere iki farklı işlemciye sahip olacağını söyleyebiliriz.

Samsung Galaxy S8'in özelliklerini nasıl buluyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.