Galaxy A Serisi Beklendiği Gibi Suya ve Toza Dayanıklı!

Samsung akıllı telefonlarının Galaxy A serisi toza ve suya dayanıklı olarak gelecek..

Güney Koreli teknoloji devi akıllı telefonlar konusunda en çok tanınan serisi Note ve Galaxy S modelleriydi. Galaxy S7 Edge ve Samsung Galaxy S7 şuan halen mevcut olup dünyanın en iyi telefonları arasındaki yerini korumaya devam ediyor. Toplanan Galaxy Note 7’nin de geleceği parlaktı ancak yaşamış olduğu talihsiz pil sorunundan sonra bu model en iyileri arasında yer alacakken Samsung'un yüz karası oldu.

Bildiğiniz üzere Samsung sadece bu modeller üzerinde değil bunun yanında orta segment uygun fiyatlı seri modelleri de bulunduruyor. Bununla birlikte Samsung'un Premium tasarımına sahip olan Galaxy A serisi önümüzdeki yıl fazlasıyla satılması bekleniyor. Diğer modellere kıyasla daha uygun fiyatlı olması beklenen cihaz Galaxy S7 modelini andıran tasarıma sahip olmasının yanından güçlü özellikler ile gelecek. IP68 serftikalı olan cihaz buna göre suya ve toza dayanıklı olacak.

Ortaya çıkan raporda yer alan bilgiye göre IP68 serftikalı Galaxy A5 ve A7 modelleri toza ve suya dayanıklı olup 30 dakika boyunca 1 buçuk metre derinliğinde suya dayanıklı olacak. Bu serftikanın ise Galaxy A3 modelinde olup olmayacağı ise henüz belli değil.

Sizce de Galaxy A5 ve A7 modeli 2017'nin rağbet görecek telefonları olabilir mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.