Galaxy C9 Pro'nun Lansmanı Gerçekleşti!

Samsung'un 6GB RAM'e sahip olan yeni akıllı telefonu Galaxy C9 Pro'nun özellikleri ve fiyatı sızdırıldı...

Samsung'un bir süredir çıkış yapmaya hazırlandığı akıllı telefonu Galaxy C9 Pro'nun sonunda lansmanı gerçekleşti. Galaxy C9 Pro Apple'ın yeni modeli olan iPhone 7 veya çıktığı günden beri talihi gülmeyen Galaxy Note 7 ile boy örçüşmesede 6GB RAM ile gelmesi büyük ses çıkardı.


Samsung Galaxy C9 Pro yazılım açısından yeni ToucWiz UX arayüzü ve Android 6.0.1 Marsmallow işletim sistemiyle çalışacak. Cihazın 6GB RAM ile gelmesi büyük bir yankı uyandırmasıyla beraber 64 GB depolama alanı ve microSD kart desteği barındırıyor. Telefonun hem ön yüzünde hem arka kapağında 16 megapiksel kamerayasının lensleri geniş ve f/1.9 diyaframa yer verilirken 6 inç ekranı 1080x1920 piksel çözünürlüklü Qualcomm'un yeni yüzü Snapdragon 653 yonga seti, Adreno 510 GPU ile bütünleşerek cihaza güç sağlıyor.

Telefonun diğer özellikleri arasında yer alan Home tuşuna gömülü parmak izi sensörü, stereo hoparlörler, USB Type C, 4G LTE SIM yuvasının yanı sıra Cirrus tarafından yapılan bir çift Hi-Fi ses codec yer alıyor. Ayrıca, Samsung Pay ile Galaxy C9 Pro kullanıcıları NFC veya MSFT teknolojisi ile mal ve hizmetler için ödeme yapmanıza olanak sağlıyor. Samsung Galaxy C9 Pro Gül altın ve Altın renkleri ile satışa sunulacak. Cihazın fiyatı ise 470 dolar olarak gelmesi muhtemel.

Siz Samsung'un yeni telefon modelini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.