Galaxy J5 (2017) Canlı Kanlı Görüntülendi!

Samsung'un orta düzey akıllı telefonu Galaxy J5'i (2017)'de tanıtacak...

Samsung'un yakında tanıtımını yapacağı orta düzey akıllı telefonu son aylarda sıkça kameralara poz verdi. Firma henüz resmi bir açıklamada bulunmadı ancak, FCC ve Wi-Fi Alliance'ta görüldü ve piyasaya sürülmesinin uzun sürmeyeceği tahmin ediliyor.

Galaxy J5 (2017) hakkında pek fazla bilgi elde edilmedi ancak geriye dönük Wi-Fi sertifikası eğer doğru ise SM-J530 model numarasının olduğu ve Android 6.0 Marshmallow ile çalıştığı iddialar arasında yer alıyor. Galaxy J5'in (2017) en son test sonuçları, telefonun Android 7.0 Nougat ile çalışacağını belirtiyor.

Galaxy J5'in birkaç sızdırılmış fotoğrafı bize Samsung'un bir sonraki orta sınıf Android akıllı telefonuna bir göz atmamızı sağladı. Resimler tasarım açısından çok fazla şey ortaya koymuyor ancak Samsung, orta sınıf telefonları için tasarımı çok fazla zorlayacak gibi görünmüyor.

Samsung, Galaxy J5'i (2017) başlatmayı planladığını henüz onaylamadı. Bu hafta, 21 Nisan'da piyasaya sürülecek olan Galaxy S8 ile ilgileneceği için Samsung'un bu telefonu birkaç hafta sonra piyasaya sürebilir.


Siz Galaxy J5'i heyecanla bekliyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.