Galaxy J7 2017 Modeli Sızdırıldı!

Galaxy J7'nin tanıtımına az bir süre kala görüntüsü sızdırıldı. Daha önce sızdırılan özellikler ile eşletiğini görüyoruz. Buna göre Galaxy J7 2017 modeline ait söylentile

Galaxy J7'nin Samsung'un 2017 modeli geçtiğimiz günlerde GFXBench'e saldırdı ve bu cihaz özelliklerinin ilk sızıntısı olmazken, bazı özelliklerin önceki sızıntılarla eşleştiğini görüyoruz.

Samsung, telefonlarında bir Exynos işlemcisi kullanmaktan şaşırtıcı değil, ancak Samsung'un bazı modellerde bir Exynos işlemcisi kullanıyor olması, diğerlerinde kullanmak üzere Qualcomm'dan bir işlemci seçmesi mümkün görünüyor.

Karşılaştırma verilerine göre Galaxy J7 (2017), 5.5 inç 720p dokunmatik ekran, Samsung Exynos 7870 yonga seti (1.5 GHz oktan çekirdekli Cortex-A53 CPU ve ARM Mali-T830 GPU'su), 2GB RAM , 16GB depolama alanı, 8MP arka kamera, 5MP selfie kamerasına sahip geliyor. Ayrıca Android 7.0 Nougat ile yüklü olarak gelmesi beklenilenler arasında.

İlginçtir, Geekbench'ten geçen Galaxy J7 (2017) modeli daha önce Qualcomm'un Snapdragon 625 SoC özelliğini içeriyor. Bu, muhtemelen farklı yonga setleri ile telefonun farklı sürümlerini göreceğimiz anlamına geliyor. Bunlardan biri olacak AT & T, Verizon ve US Cellular tarafından ABD'de satılan , geçmiş sızıntıların doğru olabileceğini gösteriyor.

Daha da önemlisi, akıllı telefonun 3GB RAM ve 16GB dahili belleğe (microSD kart üzerinden genişletilebilir) ek olarak bir oktak çekirdekli Qualcomm Snapdragon 625 işlemcisi tarafından çalıştırıldığı söyleniyordu. Bunların hepsi şuan birer söylentiden ileri gidemiyor. Ortaya çıkan görsele göre tasarım bakımından 2016 modeline göre daha iyi bir model görüyoruz.

Elbette renkler ve zevkler tartışılmaz ancak Samsung'un birşeyler eklediğini söylememiz mümkün. Galaxy J7 (2017) modeline ait iddia edilen özellikler yukarda saydığımız gibi olup herşey önümüzdeki günlerde netleşecektir. Barselona'da bu ay içinde tanıtılması beklenen Galaxy J7 (2017) modeline ait özellikleri ve fiyatı sizlerle buradan paylaşacağız.

Peki siz Galaxy J7 (2017) modelini halihazırda beğendiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.