Samsung Galaxy S2 TabPro Eli Kulağında!

Samsung Galaxy TabPro S2, tanıtımına günler kala özellikleri sızdırıldı. MWC 2017'de tanıtılması beklenen Samsung Galaxy TabPro S2'nin beklenen özellikleri..

SM-W727V seri numaralı Bluetooth özelliğiyle gelmesi beklenen Yeni Samsung Galaxy TabPro S2'nin Intel Core m3-7Y30, yeni Intel Core i7 işlemci Intel Core i3 Intel® Core ™ i7 Intel® Core ™ i7 Intel® Core ™ i7 Intel® Core ™ 730, İşlemsel İşlemler CPU Çift Çekirdekli, tümü iş parçacıkları (quindi 4 çekirdekli), 1 GHz frekanza ve 2.6 GHz frekans aralıklarına sahip olması bekleniyor. Intel'in en yeni işlemcilerine yer veren Samsung 128 GB SSD'de 256 GB depolama alanına sahip olma özelliğini barındırabilir.

TabPro 2 ürümünü yalnızca bir sürümde Wi-Fi sadece farklı modları destekleyen 4G LTE tüm mobil cihazlar için Windows 10 işletim sistemine sahip olabilir. Samsung, Galaxy S8'nin amiral gemisi akıllı telefonunun bu Şubat ayında Barselona'daki Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC) piyasaya çıkmayacağını doğrulamış olabilir ancak Güney Koreli teknoloji devlerinin ticaret fuarında farklı modeller tanıtması bekleniyor.

Raporlar, şirketin Galaxy TabPro S2'yi içeren yeni nesil tablet serisini açmayı planladığını öne sürüyor. Buna göre Samsung'un yeni modelini göreceğimizi ümid ediyoruz. Wi-Fi Alliance adlı sitede görülen model geleceğini işaret ediyor. Bu tür sertifikaların alınması, genellikle bir cihaz başlatılmadan önce son adımlardan biri olarak görülüyor.

Wi-Fi sertifikası, yaklaşmakta olan cihazın teknik özelliklerini tam olarak belli etmedi ancak liste, öncülü olduğu gibi, Windows 10 işletim sistemi (OS) ile önceden kurulacağını doğruladı.

Galaxy TabPro S2, Samsung'un ikinci Windows 10 aygıtı olacak ve piyasaya çıktığında Microsoft Surface Pro 4 ve diğer hibrid aygıtlara karşı çıkması bekleniyor.

Galaxy TabPro S2'nin 27 Şubat'ta yapılacak olan MWC 2017'de resmi olarak ilk çıkışını gerçekleştirmesini bekliyoruz.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.