Galaxy Note 7 Bataryasına Güncelleme Geldi!

Samsung'un patlayan telefonu Galaxy Note 7'nin bataryası için Avrupa'da güncelleme yayınlandı...

Teknoloji devi Samsung'un patlayan telefonu olarak bilinen Galaxy Note 7 için güncelleme verildi. Bilindiği üzere telefonun patlama sorunu bataryasından kaynaklandığı için yazılım güncellemesi de telefonun pili için verildi.

Samsung Galaxy Note 7'leri toplama kararı almasına rağmen bazı kullanıcılar telefonlarından vazgeçmedi. Samsung bunun üzerinde kulanıcılar için pil yazılım güncellemesini zorunlu olarak yayınladığı için Galaxy Note 7 kulllanıcılar güncellemeyi engelleyemeyecekler. Güncellemenin yapılması beklenen tarih ise 31 Ekim olması muhtemel. Yayınlanan yazılı güncellemesi ile pili yüzde 60 ile sınırlayacak ve bataryanın bir günden daha uzun bir süre kullanılamaz hale getirilecek.

Samsung'un bu güncellemeyi telefonlarını iade etmeyen kullanıcıların güvenliğini sağlamak için hemde geri iade etmelerini sağlamak için yayınlayacak. Samsung Electronics İngiltere ve İrlanda Başkan Yardımcısı Conor Pierce, yapmış olduğu açıklamada yazılım güncellemesinin önemini vurguladı ve şirketin önceliğinin her zaman müşteri güvenliği olduğunu belirti. Avrupa güncellemesi muhtemelen Türkiye’deki Note 7 kullanıcılarını da etkileyecek. Bu güncelleme ile Galaxy Note 7 işlevselliği büyük ölçüde sınırlanacak.

Sizce Samsung Galaxy Note 7 kullancılarını iadeye ikna edebilecek mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.