Galaxy Note 7 Edge'den Yeni Haberler Var!

Samsung'un ilerleyen aylarda tanıtacağı Note serisi akıllı telefonlarından Galaxy Note 7 Edge'den yeni haberler var! İşte Samsung'un Note serisi hakkında yeni detaylar!

Samsung'un sevilen akıllı telefon seri olan Note serisini yeni üye ya da üyeleri gelecek aylarda tanıtılacak. Samsung'un bu yeni akıllı telefonlarının tanıtımına az bir süre kala kullanıcıların yeni Note serisi akıllı telefonlarının nasıl olacağı yönünde merakları giderek artıyor.

Bilindiği gibi gelen son iddialar Galaxy Note serisinde Edge modelinin olmayacağı yönündeydi. Samsung'un ayrıca Galaxy Note 6 modelini üretmeyerek bunun yerine Galaxy Note 7 ile karşımıza çıkacağı iddia edilmişti. Gelen son iddialara göre de Samsung'un yeni bir Galaxy Note Edge tanıtabileceği yönünde.

Bu iddianın sahibi ise Hindistan'ın ünlü ithalat takip ve alışveriş sitesi Zauba. Zauba'da listelenen SM-N935 model numarasıyla anılan akıllı telefona ait olduğu iddia edilen metal çerçeve. Modelin kodunda bulunan "5" rakamı, sızdırılan bu metal çerçevenin de ait olduğu akıllı telefonun Galaxy Note 7 Edge'e ait olabileceği yönünde. Yeni Note modelinin model numarasının SM-N930 olacağı ve Samsung'ın Edge modellerinde genel olarak "5" rakamını kullandığı herkes tarafından bilinen bir gerçek. Örnek vermek gerekirse Galaxy S7 modelinin model numarası SM-G930'ken Galaxy S7 Edge modelinin model numarası, SM-G935 model numarasına sahip.

Bu bilgilerin sadece bir iddiadan ibaret olduğunu söyleyebiliriz. Bunların gerçek olup olmayacağını Samsung'un ilerleyen aylarda düzenleyeceği ve yeni Note modellerini tanıtacağı etkinlikte göreceğiz.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?