Snapchat Twitter'ı Geride Bıraktı!

4 yıl önce hayata geçen Snapchat yaptığı açıklamalara göre günlük 150 milyon aktif kullanıcısı ile Twitter'ın günlük kullanıcı sayısından fazla olduğunu açıkladı...

Kısa zamanda hızla büyüyen Snapchat'ın aktif kullanıcı sayısı Twitter'dan daha çok kullanıcıya sahip oldu. Snapchat'ta yaptığınız paylaşımların hızla silinmesi konseptiyle gençlerin dikkatini çekerek Snapchat'ın aktif kullanıcı sayısını 150 milyon kişilik aktif kullanıcı sayısına ulaştırırken Twitter'ı da geride bıraktı. Snapchat üzerinden resim ve konum paylaşımlarınız kısa sürede siliniyor günde üç milyara yakın videonun seyredildiği uygulamada 150 milyon aktif kullanıcıların aynı zamanda reklam verenlerinde hedefinde bulundu.

2013 yılında Facebook Snapchat'ı 3 milyar dolar teklifini reddeden uygulamanın koruyucusu Evan Spiegel'ın doğru karar aldığını ve hızla yükselen kullanıcı sayısına ulaşıyor. Kullanıcıların yaş ortalaması 14-16 yaş arasında yoğunlaşan uygulama gençlerin marka ve reklam kampanyalarının odağı olduğu anlaşılıyor.

Peki siz Snapchat kullanıyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.