Yürüyerek Galaxy S7 Kazandıran Uygulama!

Yürüyerek Samsung'un son amiral gemisi olan Galaxy S7'yi kazanmayı kim istemez? Sizde yürümeyi çok seviyorsanız ve en çok ben yürürüm diyorsanız bu haberimiz size göre!

Son zamanlarda pek çok şirket insanları harekete geçirmek için pek çok yol izliyor. İnsanların bu yürüyüşlerinin kayıt altına aldındığı uygulamalar son zamanda büyük önem kazandı. Pek çok uygulama kullanıcılara belli aktivitelerde özel hediyeler ya da fırsatlar sunuyor. Bu uygulamalara bir yenisi daha eklendi.

Bu uygulamadan puan kazanmak için ilk yapmanız gereken ne için yarışmak istediğinizi belirlemek ve o ödül için belirlenen ve tüm yarışmacıların toplamda aldığı mesafeyi tamamlayarak toplam kilometreleri doldurmak. Uygulamada puanlar farklı özelliklere göre belirlendiği için sizin puanınız çok kolay bir şekilde artış gösterebiliyor. Uygulamada kayıt altına alınan her kilometre için 1 puan kazanmış oluyorsunuz. Yani günde 10 kilometre yürüyen kişiyseniz günlük puanınız 10 oluyor.

Uygulamadan kazanabileceğiz hediyeler ise Apple'ın sevilen saati Apple Watch, GoPro ve Samsung'un son harikaları Samsung Galaxy S7 ve yanında Gear VR. Bakalım uygulamaya kullanıcılar ilgi göösterecek mi ?

Sizde bu bu yarışta ben de varım diyenlerdenseniz işte WEMOVE uygulamasının indirme adresi.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?