Galaxy Note 7 FE'nin Kendisi Değil Satışları Patlayacak!

Samsung'un yenilenen telefonu Galaxy Note 7 FE'nin satışa sunulacağı tarihi ve fiyatı sızıdırıldı...

Birçoğunuzun bildiği Samsung'un fiyasko telefonu olan Galaxy Note 7'nin batarya sorunu giderilemediği için toplanmıştı. Bir süre sonra şirketin yapmış olduğu açıklamada Galaxy Note 7 modeliin yenilendiği ve Galaxy Note 7 FE olarak yeniden satışa sunulacağı haberini paylaştı. Yapılan resmi açıklamalarda kaç adet telefon üretileceğine ve ne zaman satışa sunulacağı sorusu muamma oldu.

Son elde edilen bilgilere göre Samsung Galaxy Note 7 FE modelini 7 Temmuz'da satışa sunacağını ve 300.000 adet üretileceği söylenirken Samsung tarafından alınan bilgiye göre, Galaxy Note 7 FE'nin 450.000 adet üretileceği söylenmekte. Özellikle Samsung'un sızdırılan bilgilerinin %50'den daha fazlasını gerçek olması piyasadaki ilginin beklenilenin üstünde olduğu ve şirketin böyle büyük bir talep satışların ummadığı yorumlanıyor.

Telefonun 30 Temmuz'da yani Galaxy Note 8'in tanıtılmasından önce Galaxy note 7 FE'nin satışa sunulması bekleniyor. Durum böyle olunca Galaxy Note 8'in satışlarını etkileyeceği düşünülüyor. Bakalım Samsung nasıl bir strateji ile karşımızda olacak.

Samsung'un Galaxy Note 7 FE modeli ülkemzde satılsa almak istermiydiniz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.