Twitter'ın 100 Milyon Barajını Katy Perry Aştı!

Katy Perry Sosyal hesabı Twitter'ın 100 milyon takipçiye ulaşan ilk Twitter kullanıscısı olmayı başardı...

Bundan birkaç gün önce Twitter'da yayınladığı basın duyurusu ile ünlü pop şarkıcı Katy Perry'nin Twitter'da 100 milyon barajını geçen ilk Twitter kullanıcısı olduğunu açıkladı. Aynı zamanda Twitter'ın resmi hesabı üzerinden Katy Perry'nin bu başarısı kutlandı ve 2009'dan beri atmış olduğu tweetlerden oluşan bir kolay paylaşıldı.

Twitter'da Katy Perry'nin başarısı kutlanırken Twitter Audit isimli bir araştırma oluşumu Katy Perry'nin takipçi sayısının %62'sinden fazlasının gerçek olmadığını öne sürmektedir.

Özellikle sahte kullanıcıların olduğu ya da gerçek kullanıcılarının hesaplarının çeşitli yollarla ele geçirilerek diğer kişileri zorla takip ettiği konusunda ne yazık ki elverişli bir zemini olan Twitter, bu tarz olaylarla sıklıkla gündeme geliyor. Açıkçası bu denli yüksek takipçisi olan kişilerde bile bu iddianın ortaya atılması pek de hoş bir durum değil.

Tabii öte yandan bir de bazı kullanıcıların kötülüğünü isteyen kişiler, karşıdaki kullanıcının bilgisi dahilinde olmadan sahte takipçileri kullanıcı hesaplarına gönderebiliyor. Bu durumda da sadece kişileri suçlamamak pek doğru değil. Mesajımızı alır mı bilinmez ancak bizde Teknoce Ailesi olarak Katy Perry'i tebrik ediyoruz.

Siz Twitter'da Katy Perry'i takip ediyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.