Galaxy Note 8'in Yeni Sızıntısı!

Samsung Galaxy Note 8 modelinde yan tuşlara yer verilmemiş. Twitter'da sızdırılan yeni görsellerde Galaxy Note 8 için önemli tasarım detaylarını içermekte...

Samsung Galaxy S8 modelinde elde ettiği başarıyı devam ettirmek için Galaxy Note 8 modeli üzerinde sıkı çalışmalar yapıyor. Telefon hakkında şimdiye kadar birçok sızıntıyı sizinle paylaştık, bazıları PR çalışması olmasına rağmen hepimizi heyecanlandırmayı başardı. Neticesi ne olursa olsun Galaxy Note 8 bizlerin dikkatini çekmeyi başarıyor.

Samsung Galaxy S8 modelinde olduğu gibi sonsuz ekran özelliğini Galaxy note8 modelinde de kullanmayı hedefliyor. Sızdırılan görselde Galaxy Note 8'in harika bir tasarıma sahip olduğunu söyleyebiliriz. Ancak herşey tasarım demek değildir tabiki telefonun özellikleride önemlidir.
Samsung'un özelliklerine bakacak olursak tasarımı gibi dikkat çeken donanımlarıda mevcut. Snapdragon 836 ile gelmesi beklenen telefonun 8GB RAM gibi absürt bir sürümü olması bekleniyor. Kullanıcıların Galaxy S8 modelinde gelmesini beklediği arka çift kameranında Galaxy Note 8 ile geleceği iddia ediliyor.

Sızdırılan görselde telefonun yan tuşlarının olmadığını görüyoruz. Bunun pek ihtimal dahilinde olmadığını düşünsek de Samsung'un burada da dokunmatik bir teknolojiden faydalanabileceği düşünülüyor. Telefonun başarılı donanım özelliklerinin dışında Note serisinin simgesi olan S Pen’i de göreceğiz. Her geçen sene daha fazla gelişen kalemin, gerek donanım gerekse de yazılım olarak çok daha gelişmiş olması bekleniyor.

Galaxy Note 8'in çift kamera özelliğini sevdiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.