Galaxy Note 7 ile Uçağa Binenlere Ağır Cezalar Geliyor!

Samsung Galaxy Note 7 telefonlar ile uçağa bindiğiniz takdirde 10 yıl hapis veya 179 bin 933 dolar para cezası ödemeniz gerekecek...

Samsung'un talihsiz telefonu Galaxy Note 7 yaşattığı facilar ve patlama haberlerinden dolayı herkesin güvenini sarstı. Ancak şirket bütün telefonları topladı ve üretimi durdurmasına rağmen hala Galaxy Note 7'lerinden vazgeçmeyen ve kullanmaya devam eden kullancılar ceplerinde saatli bomba taşıdıklarının farkında değiller. Bu noktada çaydırıcı olabilmesi için başka kuruluşlar da devreye giriyor.

Çünkü söz konusu insanların hayatı olunca Amerika FAA tarafından alınan bilgiye göre Galaxy Note 7 ile uçağa binmek federal suç olarak algılanmakta. Galaxy Note 7 ile uçağa binen olursa şayet kişi 10 yıl hapis veya 179 bin 933 dolar para cezasına çarptırılmaktadır. Bu yaptırım ağır olabilir ancak nelere maal olacağınıda gözler önüne almalıyız uçakta olası bir patlamada ordaki insanların hayatı ve uçağa vereceği zararlar göz önüne alınırsa kimse Galaxy Note 7 ile uçağa binmez ve bu 10 yıl hapis ve para cezasına çarptırılmaz.

Sizce Samsung'u Galaxy S8 kurtaracak mı?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.