Galaxy S7 ve S7 Edge için Android Nougat Güncellemesi Türkiye'de

Galaxy S7 ve S7 Edge için Android Nougat güncellemesi nihayet resmi olarak dağıtılmaya başlandı. Peki Nougat güncellemesi nasıl yapılır?

Güncellemelerin, şeylerin sorunsuz ve daha verimli çalışmasını sağlamaya yardımcı olan donanım ve yazılım geliştirmeleri getirmesi beklenir. Deneyim, bunun her zaman böyle olmadığını bize gösterebilir. Umuyoruz sorunsuz bir güncellemedir ve kullanıcıların bunu beklemesine değer. Ne yazık ki yeni Nougat güncellemesiyle birlikte pil yüzdelerinde yüzde 10 oranında bir azalma görülüyor. Bunu sizlere önceden paylaşmak istedik. Android Nugat 7.0 kurulduktan sonra aynı cihaz 6 saatlik bir pil ömrü gösterdi.

Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 kenar kullanıcıları, en son Android 7.0 Nougat güncellemesinden oldukça memnun kaldıklarında, ortaya çıkan şikayetlerin bir kısmı heyecanı hafifletti. Yükseltme gerçekleşmeden önce Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerinde iyi pil ömrü sunuluyordu. Ancak, Android 7.0 Nougat'a Android Marshmallow'dan güncelledikten sonra, iki akıllı telefon kullanıcısı pil ömrü sorunları ile ilgili şikayet etti.

Samsung Türkiye yetkilisi Tansu Yeğen tarafından geçtiğimiz gün güncelleme açıklanmıştı. Bugün resmi oalrak dağıtımına başlandı. 13 Şubat 2017 Pazartesi sabahı Türkiye'deki tüm Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge güncelleme nihayetinde geldi. Elbette ufak tefek problemler olabilir. Hala gelmemiş olanlar üzülmesin, mutlaka gelecektir. iOS kullanıcısı olmak vardı çünkü onlar Android kullanıcılarına göre bu konuda gerçekten şanslılar.

Yaklaşık olarak 1.2 GB boyutunda olan güncelleme için cihazınızda 1.4 GB boş alan alması yeterli olacakır. Güncellemeyi OTA aracılığıyla hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Kablosuz olarak güncellemeyi yapabilirsiniz. Telefonuzun ayarlar bölümünden yazılım güncelleme bölümünden hızlı bir şekilde Nougat güncellemesine kavuşabilirsiniz.

Peki siz cihazınızı Android Nougat'a yükseltecek misiniz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.