Galaxy S7 Edge, Tuhaf Pembe Çizgiler Gösteriyor!

Galaxy S7 Edge sahipleri, gizemli bir şekilde cihazın ekranında pembe bir çizgi gösteren bir sorunu yaşıyor ve hepsi kabaca aynı yerde görünüyor.

Samsung'un Galaxy S7 Kenar olan 2016 boyunca yayımlanan en iyi telefonlardan biri ve bu güne kadar en iyi satan telefonu. Ancak tüm telefonlar biraz süre sonra sorunlar ortaya çıkarmaya başlar. Son birkaç ayda telefon ekranında dikey pembe bir çizgi gösteren S7 Edge kullanıcılarından birkaç rapor çıktı.

Reddit , Twitter , Facebook , YouTube ve Samsung'un destek forumlarında kullanıcıların bunu kanıtlamak için resimlerle bu sorunu bildiriliyor. Bazı kullanıcılar uzun bir süredir bu sorunun olduğunu söylüyor. Bu sorunun spesifik nedeni belli değil.

Pembe çizgi sorunu nasıl giderilir?

Samsung bu sorunu yaşayan kullanıcılarından şunu demelerini istiyor; Bazı kullanıcılar bu sorunu geçici olarak giderir. Bunu yapmak için Samsung Galaxy s7 Edge cihazınızın tuş takımına gidin ve * # 0 * # girin . Daha sonra Kırmızı, Yeşil ve Mavi'yi tıklayın. Bu, her rengin tek tek piksellerini sıfırlamalıdır. İlk kez çalışmazsa, birkaç kez tekrar etmeye değer olabilir.. Elbette bunun kalıcı olduğunu söylemek mümkün değil. Samsung'da zaten bunun kalıcı olacağını iddia etmiyor.

Samsung bu konuyla ilgili oldukça sessiz davrandı. Bu konuda açıklama yapmadı. Sadece bu yolla gidebileceğini belirtti. Reddit kullanıcılarının iddiasına göre böyle bir sorun için Samsung yetkili servisleri 300 dolar istemiş. Bunu üstelik tek bir kullanıcı söylemiyor. İlginç.. Görünüşe göre, bu bir güncelleme ile düzeltilecek bir yazılımdan ziyade ekran değiştirmeyi gerektiren bir donanım problemidir.

Peki siz böyle bir ekran problemiyle karşı karşıya kaldınız mı?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.