Galaxy S7 ve S7 Edge için Güncelleme Geldi!

Galaxy Note 7'nin batarya sorunundan sonra Galaxy S8 çıkana Samsung diğer modellerinin güncellemesiyle ilgilenecek..

Büyük bir ses getiren batarya probleminin ardından Galaxy S7 ve S7 Edge modellerine ağırlık verecek olan Samsung S7 modellerine yeni bir güvenlik güncellemesi yayınladı..

Her ne kadar güncelleme noktasında henüz Galaxy Note 7'nin arabirimini tam olarak Galaxy S7 modellerine vermeyen Samsung bu değişiklikten sonra Android Nougat güncellemesiyle kullanıcılara sunulacak.

Ekim ayı için hazırlanmış güvenlik güncellemesi resmi olarak yayınlandı. Güncelleme ilk olarak Avrupa'da yayınlandı. OTAolarak yollanan güncellemenin boyutu ise 29 MB.

XXS1BPJ1 adındaki yazılım sürümlü güncellemenin Google'un Ekim ayı içerisinde vermiş olduğu güvenlik güncellemelerini kapsamaktadır.

Galaxy S7 ve S7 Edge için Android 7.0 Nougat güncellemesinin tüm kullanıcılara Aralık yada Ocak ayında gelmesi bekleniyor. Samsung hazırlamış olduğu güncelleme için yeni modeli Galaxy S8'i beklemeyecek.

Note 7'de yaşanan batarya probleminden sonra firma ciddi bir prestij kaybı yaşadı. Ancak en azından güncelleme tarafında bunu unutturmak için Samsung'un hızlı bir şekilde çalıştığı da gelen bilgiler arasında yerini alıyor.

Samsung'un hazırlamış olduğu güncelleme için siz ne düşünüyorsunuz?