Xiaomi Mi Note 2 Yine Görüntülendi!

Xiaomi Mi Note 2'nin yeni sızıntısı şimdiye kadar en güçlüsü.. İşte Xiaomi Mi Note 2'ye ait yeni güçlü bilgiler haberimizde.

Şimdiye kadar birçok görsel sızdırılmış olsa da bu yeni görüntü şimdiye kadar karşımıza çıkan en inandırıcı görüntü. Tasarımları farklı olması nedeniyle önceki sızıntılar inandırıcı gelmemişti. Cihazın sızıntıdaki görsellerine baktığımızda ise diğerlerine göre daha inandırıcı geldiğini söylememiş mümkün.

Sızıntıda yer alan görselin tasarımına baktığımız zaman kavisli ekrana sahip olduğu ve tek kamera lensi olduğunu görüyoruz. Telefonun ise çerçevesinin çok az olacağı iddia edilmişti. Ön taraftan ise çekim olmadığı için bu iddianın pekte güçlü olduğunu düşünmüyorum..

Sızıntıyı bildirildiğinde ise telefonun metal yada seramik çerçeve ile LG üretimi olan OLED ekrana sahip olacağı konuşuluyor. Kamera departmanın da ise çift kameranın bulunması her ne kadar beklenen bir durum olsa da bu konu hakkında net birşey yok. Fakat Xiaomi Mi Note 2'nin Premium modelinin ise 845 dolar fiyatıyla satışa sunulacağı akabinde konuşulanlar arasında..

Xiaomi Mi Note 2'ye ait olduğu söz konusu olan görsel ise aşağıda yer almaktadır..