Ünlülere Bela Olan "O" Hacker Yakalandı!

Ünlü oyuncuların özel görüntülerini telefon ve mail hesaplarını ele egeçiren Ayyıldız Tim yöneticisi EbuDuhan nickiyle gezinen Osman G. yakalandı..

Son zamanlarda ünlülerin sosyal medya hesaplarını çalıp santaj yapan Ayyıldız Tim yöneticisi EbuDuhan yakalandı. Hesapları ele geçirdikten sonra kişilerin özel hayatına dair olan mesajları ve görselleri kullanarak santaj yapıyordu. Bu şekilde bu durumdan ünlülerden para koparmaya çalışıyordu. Daha önce de Ayyıldız Tim yöneticilerinden olduğu söz konusu olan the_bekir nickli Bekir Kaya da bazı sitelerden bu yöntemle santaj yapıp neredeyse 5 milyon liralık vurgun yapıldığı iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Olayla ilgili bir diğer vurguncu ise Ebu Duhan takma ismindeki hackerin da aynı Ayyıldız Tim grubunda yönetici olduğu haberleri basına yansıdı. Adeta ünlülerin kabusu olmuştu. Kişisel verilerini ele geçirerek özel hayatlarına ilişkin görüntüleri yayınlamakla tehdit edildiği gerekçesiyle tutuklanarak yargı karşısına çıkartıldı.

Mahkemenin ardından Osman G. hakkında kuvvetli suç şüphesi gösteren delillere ulaşıldı. Bu nedenle tutukluluk halinin devam etmesine de karar verildi. Bundan sonra gerçekleşecek olan duruşmada avukatları eşliğinde sanıkların ele geçirmiş olduğu müstehcen içerikli özel görüntüler ise kapalı oturum yapılarak incelemeye alınacak..