Galaxy S7 ve S7 Edge için Haziran Ayı Güncellemesi!

Cihazlarını Sprint'ten satın alanlar için yeni bir güncelleme yayınlandı. Yakın zamanda diğer ülkelere de güncellemenin Samsung tarafından sunulması bekleniyor.

ABD merkezli şirket Haziran ayı için Android güvenlik güncelleştirmesini ve değişiklik günlüğünde belirtilmeyen bazı küçük iyileştirmeleri ve optimizasyonları içeren güncellemeyi yayınladı. Samsung tüm telefonlarını en son OS sürümlerinde tutmak için en iyi şöhreti olmayabilir, ancak en son amiral gemileri ile genellikle oldukça iyi olduğunu söylemek mümkün.

Cihazlarını Sprint'ten alanlar için yeni bir güncelleme yayınlandı. Sprinti Galaxy S7 ve S7 Edge artık Haziran ayında güvenlik güncelleştirmesi alıyor. Güncelleme, Haziran güvenlik düzeltme ekini içermektedir. Galaxy S7 üniteleri, G935PVPU4BQF3 yapı numarası ile yazılım güncellemesi Galaxy S7 Edge cihazlarına isabet ederken güncelleme sayısını G930PVPU4BQF3 olarak alıyor. Güncellemenin dosya boyutu 299 MB'dir ve dolayısıyla aylık güvenlik düzeltme ekinin yanı sıra bazı diğer özellikler de içerir. Cihazınızın kararlılığını geliştirir ve bazı hataları düzeltir.

Ayrıca cihazınızın performansını daha da geliştirir. OTA güncellemesi, Galaxy cihazınıza ulaşmak biraz zaman alabilir. Beklemek yerine, Ayarlar> Cihaz hakkında> Sistem güncellemesi başlığına gidip bunu kontrol edebilirsiniz. Güncelleme önümüzdeki günlerde global olarak yer alacak. üncellemeyi yüklemeden önce akıllı telefonunuzun en az yüzde 50 şarj edilmiş ve bir WiFi şebekesine bağlı olduğundan emin olun.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.