Galaxy S8 Düz Ekranlı Versiyonla Gelebilir!

Samsung önümüzdeki yıl tanıtımını yapacağı Galaxy S8'in düz ve kavisli ekran olmak üzere çift versiyonla gelmesi muhtemel...

Samsung'un talihsiz telefonu Galaxy Note 7 modelinden sonra düz ekranlı telefonlara yer vermeyeceğini söylemişti. Kore'den alınan bilgiye göre Galaxy S8'in sadece kavisli ekranla değil çift versiyonla gelmesi bekleniyor.

Samsung Galaxy S8'in 5.5 inç ve 6.2 inç olmak üzere iki modelle gelmesi bekleniyor. Kore Herald'ın haberine göre Galaxy S7 Edge gibi kavisli ekranlı ve Galaxy S8'in düz ekran olmayan modeli ilk Galaxy S serisine ait telefon olacak. Aynı zamanda Galaxy S8'in %90'nın ana ekran gövdesi olması bekleniyor.

Kore Endüstri Ekonomisi Enstitüsü & Ticaret analisti Choo Dae-young’a göre, aslında çerçevesiz bir ekranın faydası, akıllı telefonlar ile televizyonlar karşılaştırıldığında, küçük çift kenarı kavisli ekranlar yan ekran kısımlarına yanlışlıkla dokunma olur korkusuyla kullanıcıları rahatsız ediyor ve çok talep var gibi görünmüyor.

NH Yatırım ve Menkul Kıymetler’den Peter Lee’ye göre ise etkinliği artırmak için Samsung'un, hem akıllı telefon hem de tablet olarak kullanılabilen katlanabilir cihazları açıklaması gerekiyor ve Samsung, verimlilik perspektifinden ziyade tasarımını ayırmak için çift kenarlı ekranlar kullanmaya başlamış görünüyor.

Siz Galaxy S8'in çift versiyonla gelmesini istiyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.