Galaxy S8 için Beklenen İndirim Geldi!

Note 7 kullanıcılarına Samsung bir güzellik yaparak Galaxy S8 için yüzde 50 indirim sağlayacak. İşte o haberin ayrıntıları..

Samsung'un yeni modellerinde indirime gideceğini sizlere bu haberimizde bildirmiştik. Ancak ortada henüz net birşey yoktu. Samsung müşterilerini kaybetmemek ve memnuniyetini sağlamak için Galaxy S8 modelinde Note 7 alan kullanıcılara indirim yapacağını resmi olarak açıkladı. Daha önce Note 7 alan kullanıcılar Galaxy S8'in yüzde 50 indiriminden yararlanabilecek..

Samsung resmi olarak yapmış olduğu açıklamada Note 7 kullanıcıları için tasarlamış olduğu yükseltme programında yarı fiyat uygulaması yapılacağını açıkladı. Şimdilik her ne kadar Güney kore için duyurulan yükseltme programından Note 7 alan ve daha sonra değişim programıyla Galaxy S7 yada Galaxy S7 Edge modellerine geçen kullanıcılar dahi faydalanabilecek. Samsung böyle birşey yaparak kullanıcılarını hem memnun etmek hemde kaybetmemek istiyor.

Galaxy S8 modeli çıktığı zaman Note 7 alan kullanıcılar telefonu yarı fiyatına sahip olabilecek. En dikkat çekici tarafı ise bir kaza sonrası ekran kırılması olan cihazda da yine tamir ücretlerinde yüzde 50 indirim sağlanacak.

Samsung'un yükseltme programıyla ilgili düzenlemiş olduğu rapor bir bütün olarak açılanmış değil. Elbette bu durumun ülkemizde geçerliliği de henüz bilinmeyenler arasında. Ancak Samsung eğer ekmeğiyle oynamak istemiyorsa global olarak bu yükseltme programını uygular yoksa olası yeni tepkilere maruz kalabilir..

Samsung'un Galaxy S8 indirimi için siz ne düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.