WhatsApp'a Görüntülü Konuşma Özelliği Geliyor!

WhatsApp son zamanlarda yaptığı yenilikler ve güncellemelerin ardı arkası kesilmiyor şimdi ise görüntülü konuşma özelliği geliyor...

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'a geçtiğimiz haftalarda video ve fotoğraf düzenleme yazı yazma, emoji ekleme ve grup sohbetlerine bağlı katılımcı sağlayabilmek için yeni sürümü olan 2.16.12'ye güncellenmişti. Son alınan bilgilere göre WhatsApp sürümünün 2.16.13 ile beraber yeni bir özellik daha geleceği yönünde. Sızdırılan görsele baktığımızda; WhatsApp'ın iOS 10 entegrasyonu sayesinde WhatsApp'tan gelen aramalar kilit ekranında normal görüntülü bir ama gibi görünecek.

Sonunda WhatsApp'ta görüntülü konuşma özelliğine geçiyor. Uzun zamandır WhatsApp üzerinde sesli konuşma yapıyorduk ancak görüntülü konuşma özelliği yoktu. Artık WhatsApp'ta da görüntülü konuşma özelliği yer alacak. Yeni gelen sürüm ile iddialar doğrulandı, henüz test aşamasında olan WhatsApp’ın 2.16.13 sürüm güncellemesi ileleyen aylarda kullancıların beğenisine sunulacak. WhatsApp'ın görüntülü konuşma özelliği sayesinde arkadaşlarınız ve ailenizle internet üzerinden görüntülü konuşabileceksiniz.

WhatsApp’ın görüntülü konuşma özelliği sizi heyecanlandırıyor mu?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.