Galaxy S8, S7'den Yüzde 20 Daha Pahalı Olabilir!

Samsung bir sonraki amiral telefonunda yaptığı yenilikler ile birlikte bu yeniliği fiyata da da yansıtmayı düşünüyor.

Galaxy S8 ile ilgili yeni bir söylenti için hazır mısınız?

Galaxy S8'in Galaxy S7'den %15-20 oranında daha pahalı halde geleceği söylentileri yatırım uzmanı Goldman Sachs'den geliyor. Samsung'un artan malzeme stoğuyla birlikte tüketicilere satılacak olan son fiyata bunu yansıtmayı düşünüldüğü konuşuluyor. Bu en kötü senaryo ki yüzde 20 oranında bir artış düşünülüyor.

Bu yıl S7'ye göre fiyatı adeta artacak. Ancak bu tüketici için elbette beğenilmeyecek bir durum ki Note 7 talihsizliğinden sonra fiyat konusunda bu denli birşey yapması Samsung açısından iyi bir strateji olmayabilir. MWC 2017'de tanıtılması beklenen Galaxy S8'in planları değişti. Bunun yerine New York merkezli özel bir medya etkinliğinde Nisan ayında tanıtılması bekleniliyor.

Bu da Güney Kore haberlerinin vermiş olduğu bir bilgi olup net bir durum ortada yok. Tüketicilerin güvenini kazanmak isteyen Samsung üst düzey Galaxy S8 ve diğer cihazlar için güvenlği sağlamaya çalışıyor.

Geçen yıl ki Galaxy S7'den daha pahalı olması beklenen Galaxy S8'in fiyatı için konuşmak erken çünkü resmi olarak tanıtılması için önümüzde uzun bir zaman var. Kore'den gelen raporlara göre fiyat fırlayacak ve Apple iPhone giriş fiyatıyla eşleşecek.

Bildiğiniz üzere Apple fiyatlamasını genellikle aynı tuttu ancak yeni Plus modellerinde bu durumu değiştirdi. Buna göre önümüzdeki yıl resmi olarak tanıtılacak olan Galaxy S8'in iPhone 7'ye göre daha pahalı olması ilginç olacak.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.