GTA 6 Ne Zaman Çıkacak?

Rockstar Games'in efsanevi oyunu GTA 6 hakkındaki dedikodular adeta bitmeyecek gibi..

İnternet dünyasının merakla beklediği oyun için söylenenler bir türlü bitmiyor. 2020'de çıkması beklenen Rockstar Games'in efsanevi oyunu GTA 6'nın gecikmesinin sebebi olarak Red Dead Redemption 2 olarak gösteriliyor. Öyle ki yayıncı tamamiyle yeni oyuna odaklanmış.

Efsane oyun için hergün yeni yamalar ve modlar ortaya çıkıyor fakat bu artık oyunseverleri mutlu etmiyor. Bu nedenle Rockstar'ın elini çabuk tutması gerekiyor. Uzun bir süredir GTA 6'yı bekleyen hayranlar bildiğiniz üzere Rockstar'ın bu gecikmelerine fazlasıyla alışık. 2016'yı geride bırakmak üzere olduğumuz şu günlerde ise GTA 6'nın 2020'de çıkacağı yönündeki dedikodular devam ediyor.

Adeta oyun dünyası için hayal kırıklığı yaratan bu söylentiler için Rockstar'dan bir açıklama gelmedi. Anlaşılan o ki GTA hayranları bir süre daha bekleyecek. Çünkü Rockstar diğer oyunu için de büyük bir çaba sarfediyor. İki yeni oyunu aynı anda çıkarması zaten beklenen birşey değil. GTA 5'in online modu neredeyse onun kadar büyük olan DLC'lerini geliştirirken grup ayrıca Red Dead Redemption 2'nin buglarıyla uğraşıyor olup her iki oyuna da iyi bir enerji harcanıyor.

Rockstar'ın odaklandığı Red Dead Redemption 2 oyunu 2017 yılında online modu beraberinde gelecek olup GTA 5 Online'nin Liberty City ve North Yankton eklentileri ise yılın son aylarını bekleyecek. VR gözlüklerle sanal gerçek gerçeklik teknolojisi desteğinin yanısıra 4K çözünürlükle GTA 6'yı görmeyi umut ediyoruz.

Rockstar sizce GTA 6 için hangi yeniliklerle gelse hayranlarını mutlu eder?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.