Apple'ın AirPods'larını Denemek için Koştu!

Daniel Garcia adındaki bir YouTuber, Apple'ın AirPods'u denemek için fitness yapmayı tercih etti.

Youtuber'lar tarafından test edilmeye başlayan Apple AirPods için Daniel Garcia farklı bir yol denemeyi tercih etti. AirPods'u ormanlık engebeli bir arazide kullanarak fitness şartlarında kullanıma uygun olup olmadığını test etti. Güvenlik, konfor, pil ömrü gibi özellikleriyle fitness şartlarında teste tabi tutulan AirPods beklenilenin aksine koşu süresi boyunca gayet başarılı bir sonuç sergiledi.

AirPods'un ses kalitesi Garcia'nın beklentisine göre daha iyi bir şekilde karşımıza çıktı. Apple 5 saat aralıksız müzik dinleyebileceğini iddia etmişti. Garcia ise 1 saatlik kullanımı boyunca cihazın sarjının %100 oranından %84'e düştü. Yani bu sayı Apple'ı yanıltmadı.

Fiyatı konusunda eleştirilen AirPods'un ABD fiyatı 159 dolar ancak tüketiciler bu fiyatı fazla görüyor. Buna rağmen Apple fiyat konusunda bir değişiklik yapmayacağını duyurdu. Bu yüksek fiyata rağmen kulaklıklar kalitesini konuşturmaya devam ediyor. Koşu boyunca kulakları kullanan Youtuber ara sıra kulaklıkların düşecekmiş gibi hissi verdiğini de sözlerine ekledi. Dilerseniz Garcia'nın çektiği videoyu izleyerek AirPods kullanımı hakkında daha iyi bilgi sahibi olabilirsiniz.

Peki siz Apple'ın çok konuşulan AirPods'u hakkında ne düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.