Twitter, Arama Sonuçlarında Değişikliğe Gitti!

Yaptığı güncellemeler ile kullanıcıları memnun etme yönünde ilerleyen Twitter son güncellemesini yaptı.

En yeni olan değil en beğenilen tweetleri göstermek isteyen Twitter bunun için yeni bir güncelleme sundu. Yapılan yenilik ile birlikte artık kullanıcılar yeni olanı değil en çok beğenilen tweetleri göstermeyi amaçlıyor. Kronolojik sıralamasında değişiklik yaparak kullanıcılarını memnun etmek isteyen Twitter bundan sonra arama butonunu kullanarak yaptığınız aramalarda öncelikle ilgili olan tweetleri gösterecek.

Bu değişim aslında Eylül ayında gerçekleşti. Twitter sözcüsü sadece bunun açıklamasını dün yapacaklarını dile getirdi. Eğer bu değişikliği görmek istemiyorsanız son, fotoğraf, video ve haber kısmını hala kullanabileceğinizi unutmayın. Kullanıcılar yeni algoritmayla birlikte en çok beğenilenleri görebilecek. Yani artık Twitter, sizin birşey kaçırmanızı istemiyor.

Twitter ortamında en çok paylaşılan videoyu, fotoğrafı, tweeti görüntüleyebilecek artık hiçbirşeyden geri kalmayacaksınız. En çok beğenilen gönderi ilk sırada yer alacak olup aradığınıza hızlı bir şekilde ulaşabilmeniz ön görülüyor.

Twitter'ın yeni değil en çok beğenilen tweetleri arama sonuçlarında sunacak olmasına ne diyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.