Instagram Hikayeler Şimdilerde Daha Çok Snapchat Gibi!

Git gide Snapchat'e benzeyen Instagram, yılbaşına yakın yeni özellikleriyle karşımızda.

Dün olan güncellemesiyle birlikte artık Instagram kullanıcıları Snapchat'te olduğu gibi çıkartma ekleyebilecek ve daha iyi video kaydı yapabilecek..

Instagram yeni özellikleriyle bildiğiniz üzere Snapchat yolunda ilerliyor. Popüler fotoğraf ve video platformu olan Instagram yeni yıl için yeni özellikler ekledi. Bununla birlikte artık kullanıcılar hikayelerine konum, saat, çıkartma ekleyebilecek. Hikayelerinizi daha iyi göstermenize imkan sağlayacak öğeler ile ön plana çıkan yeni güncelleme kullanıcıları memnun edecek. Instagram'ın yenilikleri hız kesmeden devam ederken geçtiğimiz günlerde canlı yayın yapma özelliğini sunmuştu. Henüz ülkemizde aktif olmasa da önümüzdeki günlerde canlı yayın özelliği bizim için de çalışma gösterecek.

Snapchat'e olan benzerliğini bir tık daha artıran Instagram yeni güncelleme ile birlikte daha rahat video çekmenize olanak sağlıyor. Bildiğiniz üzere normalde Hikayeler'de video çekmek için butonu basılı tutmak gerekiyordu ancak yeni güncelleme ile birlikte yeni bir buton eklendi. Eller serbest bir şekilde daha iyi videolar elde edebilirsiniz.

Instagram'ın yeni özelliklerinden yararlanmak için uygulamayı güncellemeniz yeterli olacaktır. Dilerseniz Android cihazlarınızda güncelleme yapmak için buraya, iPhone ve iPad cihazlarınızda güncelleme yapmak için de buraya tıklayabilirsiniz.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.