Instagram Fotoğrafları ve Videoları Yoruma Kapatma Özelliği Getirdi!

Sadece ünlüler ve işletme profilleri değil kişisel profiller de artık yoruma kapatma özelliğini kullanabilecek.

Yeni güncelleme ile birlikte artık fotoğraflarınızı ve videolarınızı yoruma kapalı olarak paylaşabildiğiniz gibi önceki fotoğrafları da yoruma kapalı yapabilirsiniz..

Snapchat'i andıran yeni güncellemesiyle birlikte kullanıcılara sunulan yorum kapatma özelliği artık sadece işletme profilleri için değil kişisel hesaplar için de geçerli. Ünlüler için hazırlanan yoruma kapatma özelliği ardından işletme profilleri için de aktif hale gelmişti. Ancak kişisel profilde böyle birşey yapmak mümkün değildi. Bu özelliği merak ettiğim için işletme profiline geçiş yapmış denemiştim ancak işletme profilinde gizliliğin herkese açık olması gerektiğinden bu özelliği kapatmış kişisel profile geçiş yapmıştım.

Bugün gelen çıkartma ve eller serbest video özelliğine göz attıktan sonra uygulamaya yeni bir özelliğin daha geldiğini fark ettim. Bununla birlikte artık kişisel Instagram profilleri de fotoğraf ve videoları yoruma kapatabiliyor. Ancak daha önce yorum yapılmış olan gönderiyi yoruma kapatınca bu yorumlar da ortadan kalkıyor. Bu yorumlar kalmıyor. Ama tekrar yorumları açınca bu yorumlar geri dönüyor.

Instagram'ın yeni özelliklerinden yararlanmak için uygulamayı güncellemeniz yeterli olacaktır. Dilerseniz Android cihazlarınızda güncelleme yapmak için buraya, iPhone ve iPad cihazlarınızda güncelleme yapmak için de buraya tıklayabilirsiniz.

Instagram'ın yeni özelliğini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.