Apple, Çift SIM Kart ile Gelebilir!

Yeni ortaya çıkan patente göre iPhone 8 çift SIM kart desteğiyle şaşırtabilir..

Genellikle hem kişisel hem de iş için farklı iki hat kullanan ancak birden fazla telefon taşımak istemeyen kullanıcılar daha çok çift SIM kart destekli olan cihazlara yöneliyordu. Bununla birlikte ne yazık ki bu istekte olan kullanıcılar iPhone modeli kullanamıyordu. iPhone'dan vazgeçemeyenler ise iki telefonla geziyordu.

Teknoloji devi Apple'ın kendi çift SIM kart teknolojisiyle ilgili yeni bir patent başvurusu yaptığı geçtiğimiz gün ortaya çıktı. Dolayısıyla yeni iPhone modelinde çift SIM kart görebiliriz.

Bildiğiniz üzere Apple bugüne kadar birden fazla SIM kart desteği konusunda bir adım bile atmadı. USPTO aracılığıyla bir patent başvurusu ortaya çıkınca Apple bu patentin kabul edilmesiyle birlikte yeni telefon modellerinde çift SIM kart desteğine yer verebilir.

Apple'ın çift SIM kart desteği olan telefonunun iPhone 8 amiral yerine iPhone SE modelinde kullanabileceği de söylentiler arasında. SIM kart destekli olabilmesi için SAR değerini arttırması gereken Apple telefonun iç kısmında yer kaplaması sebebiyle amiral telefonunda buna yer vermeyeceği de bir başka ihtimal.. Bakalım önümüzdeki günlerde bu durum nasıl şekil alacak bekleyelim, görelim..

Sizce Apple, çift SIM desteği vermeli mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.