Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın Kılıfları Tanıtıldı!

Samsung'un yeni amiral gemisi telefonu Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus tanıtılmadan önce kılıfları tanıtıldı...

Akıllı telefon aksesuarları üretiminde popüler şirketlerden biri olan Koreli şirket Patchworks, önümüzdeki ay tanıtımı yapılacak olan Galaxy S8 Plus ve Galaxy S8 için ITG Level ve Flexguard isimli kılıf modellerini açıkladı. Telefoniçin tasarlanan ITG LEVEL kılıfı çeşitli açılardaki 4ft (1,2m) yüksekliğinden düşmelere karşı telefonu güvence altında tutmasının yanı sıra cihazı korumak için ABD askeri düşme testi gereksininlerini karşılıyor.

ITG Level kılıfı, premium polikarbonat ve TPU'dan üretilmiş, basit ve daha ince tasarımı ike koruyarak daha iyi darbe emiciliği sağlamakta olan çift katmanlı bir kılıf oldu. Flexguard kasasının köşeleri, en gelişmiş darbelere dayanıklı malzeme olarak kabul edilen PORON XRD Extreme Impact Absorber (ABD) tarafından korunuyor. Darbeye dayanıklı ve esnek Termal Poli-Üretan (TPU) malzemesi de darbe korumasını vaat ediyor.

Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus için tasarlanan kılıfın her iki tarafında, geliştirilmiş güvenli tutuş içi kaymayan dokusu yer alıyor. Cihaz için Flexguard kılıfı Siyah renkte, ITG Level kılıfı Siyah ve Kırmızı renklerle kullanıcılarına sunulacak. Patchworks, kılıflarının Mart ayında hazır olacağı iddia ediliyor.

Siz Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın kılıflarını beğendiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.